GeeXboX LiveUSB version 2.0 released

GeeXboX is iets waar weinig van jullie van gehoord zullen hebben. Het project is inmiddels 9 jaar oud en jaren geleden kwam versie 1.0 op de markt. GeeXboX is een distributie gericht op Media Centers. Vandaag is het moment daar dat versie 2.0 is uitgebracht. Fijne van dit alles is dat GeeXboX is overgestapt naar XBMC. Vernieuwend is ondermeer de ondersteuning voor Pandaboarden en Nvidia Tegra2 processoren. Verder is er ondersteuning voor 32 en 64 bits versies en worden VDPAU, VA-API en meer ondersteund als protocol om de versnelling te doen. De distributie is in totaal 72mb groot. Meer informatie is te vinden op de onderstaande link:

http://www.geexbox.org/2011/09/17/geexbox-2-0-has-landed/

Comments

 1. Toxic says:

  Leuk,en het is gewoon XBMC !

  Zo kan ik ze ook wel bakken.

 2. miesjel says:

  @Toxic
  maar wel een xbmc van slechts 74 mb. Heb het ooit geprobeerd, maar vooral vanwege de onverdraaglijk lelijke vorgeving lten liggen. Ook nu weer wordt het hele effect teniet gedaan door het oerlelijke geekbox-logo. Dus ik hou het bij Freak :-)

 3. miesjel says:

  @Toxic
  maar wel een xbmc van slechts 74 mb. Heb het ooit geprobeerd, maar vooral vanwege de onverdraaglijk lelijke vormgeving laten liggen. Ook nu weer wordt het hele effect teniet gedaan door het oerlelijke geekbox-logo. Dus ik hou het bij Freak :-)

Add Comment Register

Leave a Comment

*