1080p AppleTV ready to ordered from Apple Store

I just ordered my new AppleTV from the Apple Store. Hopefully developer Davilla will release a XBMC version with 1080p support for the AppleTV very soon! I’ll keep you posted!

http://store.apple.com/nl/browse/home/shop_ipod/family/apple_tv

Comments

 1. Erik says:

  Vraag me af wat de performance doet van dat kastje, of dat nog “ok” is.

 2. Mitch says:

  Zit er ook over te denken om de nieuwe AppleTV te kopen in plaats van mijn Asrock ION 3D 152D systeem

  Mocht je hem binnenkort binnen hebben dan ben ik zeer benieuwd naar je ervaringen hiermee

 3. SystemLord says:

  Leuk, ben benieuwd………

 4. Paul says:

  Leuk, zal deze site dan ook in de gaten houden.

  Enorme fan van XBMC, niet zo van Apple. Toch de apple tv 3 gekocht gezien de stijl en omvang van het apparaatje. Wacht echter met smart op de XBMC jailbreak want ik wordt nu al helemaal gek van Itunes en de enorme gebruikers ONvriendelijkheid hier van. Het is toch te bizar voor woorden dat je een account bij Itunes moet maken (inclusief creditcard gegevens) om gewoon je netwerk thuis aan de praat te krijgen????

  Grrrrr….

 5. V8x says:

  Helaas is de atv3 toch niet de droom xbmc box waarop ik gehoopt had. Hij kan nu wel 1080p outputten maar kan geen mkv’s aan die met L4.1 HQ profiel zijn gecodeerd. Zeg maar alle 1080p films op het net dus.

 6. V8x:
  Helaas is de atv3 toch niet de droom xbmc box waarop ik gehoopt had. Hij kan nu wel 1080p outputten maar kan geen mkv’s aan die met L4.1 HQ profiel zijn gecodeerd. Zeg maar alle 1080p films op het net dus.

  Waar haal je deze informatie van vandaan?

 7. Marco says:

  Toen ik de nieuwe specs las van atv3 werd ik vooral getriggerd door de NIC speed van maar 100Mbit. Hierdoor twijfelde ik aan de haalbaarheid van de voor Profile 4.1 gespecificeerde bitrate van 62.5Mbps.

  De keuze van een 100Mbit netwerkpoort werd echter verklaard uit het feit dat de A5 chip maximaal H.264 Codec Profile 4.0 aan kan. Deze Codec haalt een maximale bitrate van 25Mbps.

  Kwam onder andere dit AppleInsider artikel tegen http://bit.ly/FPDDCY

 8. Benny says:

  Niet zo’n fan van Apple, maar ziet er wel een mooi kastje uit, alleen jammer dat je dat eerst moet jailbreaken alvorens je er xbmc kan op zetten.

  @Mitch: wat is er eigelijk fout aan de Asrock ION 3D?

 9. Mitch says:

  Op zich is er niks met mijn Asrock ION 3D, vindt alleen de ventilator iets te luid

  Maar als je al een Iphone 4, Ipad 2, Macbook Pro en een Time capsule hebt past de nieuwe Apple TV er mooi tussen

 10. Paul says:

  Mitch,

  Ook de asrock ION 3d gehad en idd ook klachten over de te luide ventilators. En heb ook niet de hoeveelheid apparaten er omheen welke een apple tv handig maken; ben toch meer een windows man.

  Dat wordt dus een nieuw HTPCtje bouwen op basis van de AMD E450 met een mooi passief gekoeld bordje. Ook geen gedoe met ventilators meer dan enzo :-)

Add Comment Register

Leave a Comment

*