ASROCK ION330-HT review door Phoronix

Phoronix, die er om bekend staat uitgebreide reviews te doen van Linux Software heeft de ASROCK ION330-HT onderhanden genomen. Het artikel is zeer interessant voor de mensen die nog twijfelen of meer te weten willen komen over de Nvidia ION chipset en Linux. De review is hier te vinden:

http://www.phoronix.com/vr.php?view=14496

Comments

 1. valk says:

  Jammer dat er in deze review niets wordt gezegd over het geluidsniveau. Ik had er eentje (330HT) besteld, maar ik heb het weer terug gestuurd. Ik vond het hoge geluid wat het apparaat maakt te storend om het al volwaardige HTPC te zien. De combi Ubuntu XBMC werkte uitstekend, maar dat hoogfrequente geluid was te irritant.
  Het rare is dat de oude 330 van een familielid veel stiller is, zou ik dan een slecht exemplaar gehad hebben of is de nieuwe HT serie luidruchtiger? Als deze serie luidruchtiger is, dan is het toch een ontzettende gemiste kans van ASRock, zeker nu ze de HT expliciet aanprijzen als HTPC!

 2. fr0sty says:

  Jip geluid is enorm ruk van de nieuwe HT versie, allerlei mensen die fans vervangen of fancontrollers er tussen hangen. Heb er zelf ook last van, weet alleen niet of het overal zo is, of dat het een bepaalde batch uit de fabriek is.

 3. mark says:

  volgens mij hebben veel mensen er last van. Ik heb er zelf een fancontroler tussen gehangen (past in kast) werkt perfect. Hij staat nu op stand “normaal” zonder herrie ! Als alles doodstil is, hoor je ‘m wel, maar dat is moeilijk weg te krijgen (bij elk soort apparaat)

Add Comment Register

Leave a Comment

*